USBP29

E-file inventory missing items and error fixing???

Location:

8 posts in this topic

I went to do a FORM 3 in E-File and when i went to select the firearms in my drop down list, the Manufacturers information was missing so when I went to submit the form it was blank.

 

As I was double checking my online inventory, I noticed two of my machine guns were not even listed which will prevent me from using E-File.  Has anyone else encountered this and how did you correct the problem. I spoke to two different ATF employees yesterday, neither of which had a clue and I am less than confident they will be of any help fixing this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will have to send the approved form (3) to you that you have to the nfa branch by mail, fax or email or attach a pdf of it to the e-file email address and they will add it so you will be able to select it to transfer out.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, SVA said:

You will have to send the approved form (3) to you that you have to the nfa branch by mail, fax or email or attach a pdf of it to the e-file email address and they will add it so you will be able to select it to transfer out.

Do you have the specific E-file email address?  I sent PDF's to NFA@ATF.GOV yesterday.

 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its the eforms@atf.gov email I will have to log in to be sure but its in the efile system or submit it as a question and load the forms showing its in your inventory. Im guessing they are backlogged, I havent gotten a reply back from my question I sent a couple weeks ago.

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, USBP29 said:

 Has anyone else encountered this and how did you correct the problem. I spoke to two different ATF employees yesterday, neither of which had a clue and I am less than confident they will be of any help fixing this.

just email them the form 3 at the nfa addres, they will update it.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 weeks later and they still haven't updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, USBP29 said:

2 weeks later and they still haven't updated.

they are running behind with the holidays

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitely backed up..  My eForm  3 which should take a day or less (typically) took over a week. I would imagine that fixing something would also be effected the say way.

For a MG they were fixing on the registry (it was listed as a different person owning it even though he had the tax stamp approval... it took a long time and constant calling  to get status updates until it got done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now